India er omplassert

CH (N) Zifina India omplassert

Vår vakre snille Maine Coon-jente India trenger etter hvert et nytt hjem. Hun har dessverre HD i moderat form, og kan ikke brukes i avl som opprinnelig planlagt. Hun er derfor nå kastrert, og vi har funnet et varig hjem til henne hos dyrekjære mennesker som kan gi henne masse oppmerksomhet og omsorg, og fine, trygge utemuligheter.

India is now neutered and rehomed.

India 2014 juli

India fylte 2 år i november 2014 og er en ung katt. Hun er ca 4,5 kg, lang og slank, kan godt legge på seg litt. Hun trives godt med barn, er nysgjerrig og leken. Hun kan gjerne ha selskap av en annen snill katt.

India har et fantastisk mildt gemytt og ville kunne passe fint i både barnefamilie eller hos eldre med god tid til henne. Det er også viktig at hun får trygge utemuligheter, for hun elsker være ute i naturen. Hun har ingen synlige symptomer på hofteproblemene, men det kan komme når hun blir eldre. Nye eiere må være forberedt på dette. Så lenge hun får være i aktivitet, og holdes i god kondisjon med sunt fôr så bør hun være frisk og rørlig til hun blir gammel. India skal følges opp med årlig veterinærkontroll, og ellers ha veterinærhjelp når hun trenger det.

Skilpaddefarget Maine Coon

India er også svært vakker, hun er Champion, og med rolig gemytt er hun en drøm å ta med på utstilling. Om noen har lyst til å fortsette stille henne ut som kastrat er hun ypperlig til det.

Hun har lang pels med en del underull, og trenger ukentlig kamming, noe hyppigere i røyteperioder så det ikke dannes tover. Bading innimellom vil lette på røytingen. Når India flytter er hun kastrert, sjekket av veterinær og vaksineprogrammet fulgt opp. Hun har stamtavle i NRR, veterinærpass, og en detaljert kontrakt vi blir enige om. Vi vil at ny eier overtar veterinærforsikringen på henne. Hun får med seg favorittleken, do, sand og mat for den første tiden.

India har nå i vår fått begynne å være ute, og stortrives med det. Det er et absolutt krav til nytt hjem at dere bor landlig og med trygge gode utemuligheter for henne.

Ta kontakt med oss på epost med informasjon om hvem dere er, familien, andre dyr, hvordan dere bor, og så finner vi ut om dere kan være et bra hjem for India.

 

Comments are closed.