O-kull og Shownytt 2022

Vårt O-kull er blitt 6 uker gamle!

De tre jentene vokser og trives, herjer og er i full gang med å oppdage verden.

Osha er skilpaddejenta som er aller mest frampå, småfrekk og utforskende. Obella er den søteste røde, liker magekos og å leke med tær. Orm Irian er den største, ganske selvsikker og ligger gjerne inntil. Hun vurderes foreløpig til videre avl, Osha har avtale om besøk men er reservert, og Obella er ledig for rett familie.

Les mer om kattungene på kullets side.

Begge foreldre er HD-røntget og hjertescannet med friske hjerter.

I tillegg til dette har kullets onkel, vår fôrhannkatt Joramun nettopp vært på ny rutinemessig hjertesjekk og har supert sunt hjerte <3 Han er klar for en date eller to med passende vakre damer ;)

Foto: fôrvertene

Show-nytt

Så har vi vært på flere utstillinger! Vi skrev om den første i et tidligere innlegg, og nå har vi vært på to utstillinger til, med de samme kattene: Billingebygden (Kvänum), Smaalenene (Ski) og Agderkatten (Arendal).

Tre helger med fire katter, totalt 6 enkeltutstillinger, 24 fine bedømmelser, 20 cert, og 4 titler! I Arendal kom vi også på 3. plass av 5 i Oppdretterklassen! Nr 4 av 5 på den andre utstillingen der. Mange kjørte mil, en hotellnatt og ganske mye bæring og rigging, for ikke si showbading – men det har vært verdt det!

Alle våre showresultater med bedømmelser fins på egen side for oversikt

God sommer til alle våre venner!

Comments are closed.