Nydelige Nymeria

Lille Nymeria ser etter sitt perfekte hjem:

Almost 6 months old

OPPDATERT: Nymeria er nå solgt og flyttet

Det skjærer i hjertet, men vi har landet på at Nymeria likevel ikke går i avl, selv om hun har mange gode egenskaper.  Hun er bare 3,2 kg, som er lite for en Maine Coon hunnkatt. Miria som vi kaller henne til hverdags er nå 9,5 mnd gammel, og fyller et år 10. oktober.

Nymeria er en vakker, nydelig rødtabby jente med spesielt varmrød farge. Hun er god som få, en morsom og rampete jente som liker finne på bus, og hun elsker krype opp i fanget i sofaen om kvelden. Hun har fungert fint i jentegjengen vår. Hun vil nok passe best i et hjem som kan tilby trygge utemuligheter, uten veldig små barn eller flere katter fra før.

Time til kastrering er bestilt til 1.september, og så håper vi at vi klarer finne det perfekte hjem til henne. Vi har god tid, det viktigste er å finne de rette som kan bli hennes nye familie.

9,5 months old

Nymeria er registrert i NRR og selges med stamtavle, vaksiner/EU-pass og fersk helseattest, ferdig kastrert. Hun selges til redusert pris mot hva som er gjengs for en kattunge, siden hun nærmer seg året, og er liten for rasen. Om dere er interesserte, send en epost med informasjon om hvem dere er og hva dere kan tilby henne. Flere detaljer på Nymerias side.

Les mer om å kjøpe kattunge fra oss.

Comments are closed.