Suki omplasseres

Vår vakre snille Maine Coon-jente Suki søker et varig hjem hos dyrekjære mennesker som kan gi henne masse oppmerksomhet og omsorg. Hun ønsker seg et rolig hjem, gjerne hos eldre med god tid til henne. Hun trenger også trygge utemuligheter, for hun har nok lyst til å begynne være litt ute.

Suki fylte 3 år i februar, og er mor til to av våre kull. Hun er nå ferdig med sine avlsoppgaver, og er nylig kastrert nå i august. Hun er utstillingschampion, men hun liker ikke kjøre bil eller bli badet, så showlivet er hun også ferdig med.

Suki 3,5 years old

Hun trenger nok litt tid til å bli vant til nytt hjem og ny familie. Hun er en rolig og noe forsiktig katt, men elsker å bli skjemt bort med litt kattegodteri. Noe av det beste hun vet er å sitte på kjøkkenet og følge med på matlaging og kanskje få en godbit innimellom. Det hender vi kaller henne Suki-Luki-Godtesjuki når vi synes hun tigger litt vel mye. Hun er ikke vant til småbarn eller hunder.

Hun har silkemyk og lettstelt pels, så vi har kun behøvd å kamme eller klippe floker en sjelden gang. Som de fleste Maine Coon er hun ingen direkte fangkatt, men hun liker ligge inntil i sofaen og bli klappet og kost og pratet med. Hun vil gjerne sove i sengen, i fotenden, men når hun er tryggere tar hun mer kontakt og krabber gjerne nærmere og nærmere.

Når Suki flytter er hun kastrert, sjekket av veterinær og vaksineprogrammet fulgt opp. Hun har stamtavle i NRR, veterinærpass, og en detaljert kontrakt vi blir enige om. Vi vil at ny eier overtar veterinærforsikringen på henne. Pris er 3000 kroner, og da får Suki med seg noen leker, kattedo, sand og mat for den første tiden. Hun skal følges opp med årlig veterinærkontroll, og ellers ha veterinærhjelp når hun trenger det.

2 years old

Ta kontakt med oss på epost med informasjon om hvem dere er, boforhold, familiemedlemmer og erfaring med dyr, så finner vi ut om dere kan være et bra hjem for henne. Når vi finner det rette hjemmet, så tar vi en prøveperiode på ca 4 uker, for å se om Suki og dere trives med hverandre før vi lar flyttingen være endelig.

Vi holder til på Torsnes utenfor Fredrikstad.

Når Suki er fylt 5 år, så skal hun HCM-scannes hos godkjent hjertespesialist, siden hun har avkom i avl. Dette ordnes praktisk og dekkes økominisk av oss i WesterosCats.

Sukis side med flere detaljer her.

Comments are closed